Cégünk 1992 február 19.-én alakult. Közel 23 éve foglalkozunk beltéri növénydekorációk kivitelezésével, növénygodozással. A több mint két évtized alatt felhalmozott tapasztalatot szeretnénk megosztani blogunkon és honlapunkon keresztül.

A városi életforma sok előnye mellett sajnos negatív hatásokkal is jár. A természet a növényzet nagymértékben visszaszorult, néhány park és sorfa kivételével minden csupa beton,üveg, tégla és aszfalt.

Küldetésünknek választottuk, hogy a várost betelepítsük zöld növényekkel és szakszerű gondozásuk révén hozzájáruljunk egy élhetőbb környezet kialakításához. A szobanövények telepítésével becsempésszük az esőerdőt a zárt városi területekre.

Az esőerdő Földünk tüdeje!

Az esőerdők 60 millió éve termelik az élethez szükséges oxigént, megkötik a káros szén-dioxidot, hűtik a Föld klímáját. A gyógyszerek alapanyagának negyede is az innen származik. Egy évszázad alatt az esőerdők fele megsemmisült. Az erdőirtások következtében a Föld ökológiai egyensúlya felborult, természeti katasztrófák sújtják a bolygót. Meg kell állítani az esőerdők pusztítását és újra kell telepíteni a kiírtott területeket.

Mi is ki szeretnénk venni a részünket az esőerdők területének növelésében azáltal, hogy minél több városi zárt térbe telepítünk trópusi szobanövényeket. Segítséget szeretnénk nyújtani abban, hogy mindenki kialakíthassa lakása, irodája zöld tüdejét és a szobanövények esztétikai értékén kívűl a légtisztító, párásító hatásait is élvezhesse.

Pentz Balázs
Cégvezető