A koronavírus-járvány következtében mindenki saját bőrén tapasztalhatta meg a home office kedvező és kevésbé jótékony hatásait. Nem kérdés, hogy a jövőben is szükség lesz irodákra, a hatékony munkavégzéshez nélkülözhetetlen a személyes kapcsolat kollégáinkkal.

A produktív munkavégzéshez megfelelő munkakörnyezetet kell kialakítani, amit sem otthon sem az irodában nem könnyű feladat megvalósítani. Igyekezzünk kombinálni a home office és az iroda jó tulajdonságait ez által egy élhetőbb, otthonosabb irodateret alakítsunk ki magunk körül.

Az egyterű, nyitott irodaterekben számos az egészségünkre kedvezőtlen hatással találkozunk.

  • cseppfertőzéssel terjedő vírusok a levegőben
  • zajos munkakörnyezetben nehezebb a koncentráció
  • a privát szféra hiánya stressz okoz

A CityPlant mobil növényfal rendszerei ezekre a problémákra kínálnak megoldást.

zöldfal
A CityPlant mobil növényfalakkal az egyterű irodákat kisebb egységekre tudjuk osztani. A 150-200 cm magas térelválasztó falaink felfogják a tüsszentés által levegőbe jutó vírusokat. A zöld növények segítségével elérhető magasabb páratartalom következtében nyálkahártyánk nehezebben szárad ki, így ellenállóbbak leszünk a légúti fertőzésekkel szemben.

Az élő növényekkel elszeparált csöndesebb munkakörnyezetben jobban érezzük magunkat, produktívabbak, nyugodtabbak vagyunk. Kiegyensúlyozott lelki állapotunk kedvező hatással van egészségünkre és teljesítményünkre.

A mobil növényfalak tompítják a zajokat, az élő zöld növényzet megköti a port, lebontja a levegőben előforduló az emberi szervezetre káros vegyületeket. A mobil, könnyen áthelyezhető növénydekorációk egyben természetes egészségvédő rendszerként funkcionálnak. A növények zöld színe harmóniát sugároz, jó hatással van lelki egyensúlyunkra.

Cégünk mottója: „Életet viszünk az irodába”

Mottónkat a jövőben is célkitűzésünknek tekintjük, kiegészítve az irodai élet hosszú távú védelmével. Szolgáltatásainkkal egy élhető, egészséges irodai környezetet szeretnénk kialakítani.

Pentz Balázs
Cégvezető